Fasadevask – For Næring og Privatkunder

Fasadevask er en effektiv og rimelig metode for å friske opp fasaden. En  runde med høytrykkspyler gjør at bygget fremstår mer innbydende, gjenvinner byggets opprinnelige utseende og er vel verdt investeringen.

Vi tilbyr fasadevask og høytrykksspyling til private og næringsliv på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet. Vi vasker alt fra privatboliger, borettslag og boligblokker til næringsbygg. Trenger ditt bygg fasadevask, ta kontakt så vil vi gi deg et godt tilbud på jobben.

Vi utfører

Eneboliger

Vi utfører fasadevask på eneboliger i alle størrelser, og fjerner skitt og grønnske som har satt seg. Vi utfører jobben skånsomt, og på alle typer kledninger og overflater.

Borettslag

Vi tar på oss større oppdrag innen fasadevask for borettslag. Vi har utstyr for å utføre jobber på blokker og bygg i alle størrelser og høyder.

Næringsbygg

Fix Bygg har i 2023 oppgradert sin utstyrspark for fasadevask, og vi kan nå få jobben gjort raskere, gi deg et bedre resultat og vil være svært kostnadseffektiv for deg som kunde. Med vår mobile tilhenger så rengjør vi med varmtvann og tar vare på miljø, samt vasker mer skånsomt, da vi tilfører minimalt med kjemikalie.

Vi utfører fasadevask på bygg på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet

Referanser
Meny