Controll – produkter

Vi er forhandler av hele sortimentet til Controll.

Våre produkter

Betongtett

Stopper fukt i mur og betong!

Controll®Betongtett er en fargeløs, ikke-giftig, permanent impregnering til bruk mot fuktproblemer i all betong. Produktet trenger aktivt og dypt inn der det krystalliserer og stopper absorpsjonen av vann, surt regn, olje, etc. salt, klor etc.

Pris pr. 20 Liter  kr 4 690

(dekker ca 80m2, med 2 strøk)

Fix Bygg kan også utføre arbeidet, kontakt oss for pris

 

Condeck

Solid forsegling

Controll®Betongtett Pluss (+) er en vannbåret lithiumbasert permanent impregnering designet for å forsegle og herde betongoverflater hvor høy ytelse og stor slitestyrke er et krav.
Produktet kan brukes alene, men i spesielt utfordrende prosjekter som parkeringsplasser, varehus, gårdsbygninger, avfallshåndteringsområder mv., anbefales det å behandle med Controll®Betongtett på forhånd.

Pris pr. 20 Liter  kr 5 575

(dekker ca 100m2, behandles med 1 strøk)

Fix Bygg kan også utføre arbeidet, kontakt oss for pris

Topseal

For vertikal impregnering

Controll®Topseal tilhører den nye generasjonen miljøvennlige produkter og er en effektiv fuktighetsblokkerer til bruk på alle typer vertikale flater, både betong, murstein, gips og puss. Produktet gir en sterk smuss og van- navstøtende overflate som er lett å vedlikeholde og holde ren. Hindrer mose og algevekst, motvirker forvitring, luftforurensning

NB: Produktet kan ikke overmales

Pris pr. 20 Liter  kr 3 120

(dekker ca 100m2, behandles med 1 strøk)

Fix Bygg kan også utføre arbeidet, kontakt oss for pris

 

Roofseal

Øker takets levetid

For betongstein, Forhinder vekst av mose, groe og grønske. Etter utherding bindes taksteinens porøsitet også opp, noe som er svært viktig for å hindre videre forvitring og oppsprekking.

Produktet vil fremstå med en naturlig overflate, uten hinne eller film.

Pris kr 3 660 pr. 20 Liter

(Dekker ca 80m2, behandles med 2 strøk)

Fix Bygg kan også utføre arbeidet, kontakt oss for pris

Elektrisk Sprøyte 20L

Sprøytene er laget for å tilfredsstille strenge krav, og tåler derfor alle kjemikalier som er relevant for slikt utstyr. Mer enn gjennomsnittlig kapasitet, eksepsjonell mobilitet, lang slange og fremfor alt – effektiv pumpe. VX ™ x-line er ren kraft og ingen kompromisser. 20 Liters kapasitet!

Pris 7 490,-

Sprøyte 12 Liter

Profesjonelt påføringsutstyr for den kresne! Sprøytene er laget for å tilfredsstille strenge krav, og tåler derfor alle kjemikalier som er relevant for slikt utstyr. Syrefast teleskoplanse, viton-pakninger, tank i slagfast plast, filter i håndtak og vinklet dyse er bare noen av tingene som gjør disse sprøytene unike. Siste nytt i ekstrautstyr er syrefast teleskoplanse som gir en rekkevidde på hele 5 meter. Stillas eller stige blir dermed i mange tilfeller helt unødvendig! Til sprøytene finnes det også forskjellige dyser, slik at du alltid får riktig mengde og spredning på væsken. Vær ellers oppmerksom på at alle deler i sprøytene er utskiftbare. Dette er utstyr du vil ha glede av i lang tid!

Kontakt oss for pris

Vi i Fix Bygg hjelper deg gjerne med å forebygge og løse problemer med fukt i mur og betong, samt impregnering av alle typer mur og betong produkter

Referanser
Meny